Waarom zou u niet voor vloerverwarming kiezen?

Vloerverwarming omdat het warm aanvoelt aan de voetjes?

Vloerverwarming is zeker aangenaam wanneer u op blote voeten of dunne pantoffels in huis rondloopt, maar vloerverwarming biedt veel meer voordelen dan u denkt!

Door het grotere stralingsoppervlak genereert vloerverwarming een betere warmtespreiding dan bijvoorbeeld verwarming via radiatoren. Een regelmatigere warmte, zeg maar. Die resulteert snel in een aangename gevoelstemperatuur waardoor u ongetwijfeld minder vaak aan de verwarmingsknop zal draaien.

Die gelijkmatige opwarming zorgt bovendien ook voor een soort warmtebuffer, wat zeker ook energierendement oplevert. Minder stoken dus, en toch een heel aangename en gezellige warmte in huis.

Warme lucht stijgt natuurlijk en doordat u van onderen uit verwarmt, zal u met vloerverwarming zelf ook langer van de gecreëerde warmte kunnen genieten voor die uiteindelijk het dak bereikt en ontsnapt… Vloerverwarming is dus niet alleen aangenaam, maar ook energiebesparend. Meer nog, u kan zelfs dubbel besparen door op de vloerverwarming ook een warmtepomp aan te sluiten!

Tenslotte is vloerverwarming ook een plaatsbesparende oplossing. Radiatoren heeft u immers niet meer nodig en zo kan u uw leefruimtes optimaal benutten.

Allemaal voordelen die het beslist de moeite maken om de plaatsing van vloerverwarming ook in uw huis te overwegen. Wil u meer weten over de mogelijkheden en de voor- en nadelen voor uw huis? Contacteer KlimaPlus uit Stekene want we komen gratis en met de glimlach bij u langs om een duidelijke uitleg en een al even duidelijke offerte te bezorgen voor de plaatsing van vloerverwarming in Stekene, Oost-Vlaanderen of regio Hulst (Nederland).

Realisaties

vloerverwarming plaatsen klimaplus
vloer verwarming stekene
klimaplus warmtepompen
klimaplus warmtepomp
warmtepomp sanitair warm water Klimaplus
warmtepomp klimaplus
verwarmingsinstallatie klimaplus
warmtepomp vloerverwarming klimaplus
vloerverwarming stekene
vloerverwarming plaatsen KlimaPlus

Partners

klimaplus weishaupt installateur
klimaplus onderhoud vaillant
Klimaplus Jaga dealer
Klimaplus Itho Daalderop
onderhoud viessmann stekene
klimaplus vasco installateur