Waar we bij KlimaPlus in geloven

Communicatie in mensentaal

Professioneel advies over technische begrippen, maar wel duidelijk uitgelegd in mensentaal en een al even duidelijke offerte, dat is wat we beloven. Zo weet u namelijk precies wat u mag verwachten en komt u nooit voor verrassingen te staan. Voor ons is duidelijk communiceren bij de start, de snelste weg naar een vlotte en vakkundige plaatsing en naar een tevreden klant. Ook nadien blijven we trouwens bereikbaar voor onderhoud en herstellingen, en uiteraard ook voor al uw andere vragen!

Kwaliteit nemen we heel serieus

Productkwaliteit is voor ons uitermate belangrijk. Wij zijn uitermate kieskeurig als we partners selecteren om mee samen te werken of materialen uitzoeken om mee te werken. Ook ons eigen werk ontsnapt trouwens niet aan ons kritisch oog!

1 stiel, maar wel veelzijdige expertise

Verwarming is een bijzonder ruim begrip, maar er komt wel veel bij kijken. Waarom zouden we enkel een nieuwe verwarmingsketel plaatsen, als u binnenkort misschien ook wel aan energiebesparende maatregelen wil denken?

Wij bekijken steeds de volledige technische installaties in uw woning en geven met plezier advies over geïntegreerde oplossingen. Zo kan u verwarming, sanitair, ventilatie en waterbehandeling optimaal combineren en zowel nu als later maximaal besparen.

Wil u meer weten over de service die u van KlimaPlus mag verwachten? Vraag gerust naar referenties van onze eerdere projecten bij u in de buurt en test het zelf!