Het onderhoud van uw verwarming stelt u best niet te lang uit!

Een tijdig onderhoud van de verwarming stelt u best niet te lang uit. Met een regelmatig onderhoud en af en toe een grondige reiniging kunnen we defecten namelijk tijdig signaleren en herstellingen uitvoeren waar nodig. Ernstige schade en onverwachte defecten worden zo vermeden, maar een regelmatige reiniging zorgt ook voor een betere verbranding en daardoor ook voor minder energieverlies!

Onderhoud verwarming

Bij KlimaPlus verzorgen we niet enkel de plaatsing van nieuwe toestellen voor verwarming, sanitair of ventilatie, ook voor onderhoud en herstellingen kan u op ons rekenen!

Is uw stookolieketel aan een jaarlijks onderhoud toe, of uw gasketel aan het verplichte tweejaarlijkse nazicht, dan zijn wij de chauffagist die u zoekt.

Voor het onderhoud van verwarmingsketels zijn we voornamelijk gespecialiseerd in de technische installaties van onze vaste partners, want daar scholen we ons permanent voor bij. Toch kan u ook voor onderhoud van andere merken verwarmingsinstallaties bij ons terecht.

onderhoud verwarming klimaplus

Servicecontracten voor bedrijven

Bent u eigenaar van een of meerdere bedrijfsgebouwen, of bent u operationeel manager bij een grotere winkelketen? Aarzel dan zeker niet om te informeren naar onze onderhoudscontracten voor het onderhoud van de verwarming voor uw verschillende locaties. We kunnen intussen al heel wat ervaring en mooie referenties voorleggen voor service onderhoud voor verwarming en ventilatie bij verschillende key-accounts!