Centrale verwarming: van basisbehoefte tot pure luxe!

Centrale verwarming kan u ook laten plaatsen in bestaande woningen!

Radiatoren saai en lelijk?

Niet per se!
Wanneer u aan radiatoren denkt, dan heeft u vast de klassieke modellen in gedachten, maar waarom niet kiezen voor kunstzinnige radiatoren die echte eyecatchers worden in uw interieur?

Of heeft u liever helemaal geen radiatoren zodat u de beschikbare ruimte optimaal kan benutten? Dan is vloerverwarming vast iets voor u!

De mogelijkheden om een esthetisch verantwoorde, plaatsbesparende en/of energiezuinige centrale verwarming te installeren, zijn eindeloos. Wanneer u ons contacteert om uw centrale verwarming te plaatsen, dan bekijken we steevast welke opties best passen bij uw huis, uw wensen en uw budget. We komen gratis ter plaatse om de mogelijkheden in detail te bespreken en u een duidelijk prijsvoorstel te bezorgen om verwarming te plaatsen in Stekene, elders in Vlaanderen of zelfs over de grens in de omgeving van Hulst (Nederland).

Wist u ook al dat we niet alleen verwarmingsketels en radiatoren van verschillende merken plaatsen, maar dat u ook het onderhoud ervan aan ons kan uitbesteden? Hebben wij uw centrale verwarming geplaatst, dan is het onderhoud trouwens ook eens zo snel gebeurd, want dan kennen uw installatie van binnen en van buiten!

radiatoren klimaplus

Realisaties

warmtepompen klimaplus
vloer verwarming stekene
klimaplus warmtepompen
warmtepomp klimaplus
warmtepomp sanitair warm water Klimaplus
warmtepomp klimaplus
verwarmingsinstallatie klimaplus
warmtepomp vloerverwarming klimaplus

Partners

klimaplus weishaupt installateur
klimaplus onderhoud vaillant
Klimaplus Jaga dealer
Klimaplus Itho Daalderop
onderhoud viessmann stekene
klimaplus vasco installateur