Deze badkamer installateur denkt verder dan u denkt!

Klaar voor een nieuwe badkamer? U heeft misschien al enkele ideetjes om van uw badkamer een ware wellness ruimte te maken en u zoekt nog een bekwaam badkamer installateur om die dromen te verwezenlijken? Of heeft u helemaal nog geen idee, en kan u wel wat maatwerk advies gebruiken?

Badkamer installateur KlimaPlus uit Stekene is in beide gevallen de vakman die u zoekt. We plaatsen badkamermeubels, sanitaire toestellen en warm water voorzieningen, maar daar laten we het niet bij!

Dit is hoe wij als badkamer installateur het verschil maken…

De ruimte is er, maar u heeft nog geen idee waar u allemaal aan moet denken als u een nieuwe badkamer laat installeren? Wij denken met plezier even met u mee.

We stellen enkele raken vragen en geven meteen ook het nodige advies om u in de juiste richting te wijzen. Voor de badkamermeubels, rekenen we op de expertise van onze partners om u te begeleiden bij de keuzes. Gaat u dus gerust met onze groeten in hun showrooms op bezoek, want wij werken intussen een duidelijke totaalofferte uit om uw badkamer te plaatsen of te renoveren.

Denkt u vooral niet dat we bij badkamer installateur KlimaPlus enkel de plaatsing van badkamermeubels en de installatie van toestellen in die offerte verwerken. We denken meteen ook aan:

  • de meest energiezuinige oplossing voor de verwarming van uw sanitair warm water
  • aangepaste ventilatie om vocht en schimmel te werken
  • waterontharders en –ontkalkers voor zuiver en gezond sanitair warm water

Met KlimaPlus als badkamer installateur bent u zeker van een vakman die met u meedenkt, maar ook van een complete offerte die het hele badkamerproject omvat. Met onze offertes komt u achteraf namelijk nooit voor verrassingen te staan!

Wees gerust kieskeurig, want dat zijn wij ook!

Een piekfijne afwerking en een badkamer die jaren meegaat, daar mag u zeker van zijn. Bij KlimaPlus zijn we namelijk bijzonder kieskeurig als het op de selectie van partners en de materialen die we gebruiken, aankomt. Kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn absolute vereisten en ook voor onze eigen afwerking zijn we al even streng.

Gaat u gerust een kijkje nemen in de toonzalen van onze partners om zelf de kwaliteit van hun producten te ervaren. Of ontvangt u liever wat referenties van onze eerdere badkamer installaties bij u in de buurt zodat u ook onze afwerking en service kan navragen? Vraag er gerust naar, want ook bij de keuze van de juiste badkamer installateur, mag u gerust kieskeurig zijn!

Realisaties

klimaplus douchetoilet
KlimaPlus vrijstaand bad

Partners

klimaplus installeert joossens badkamers
klimaplus schrauwen partner
klimaplus toch partner